Gratis set Bureau MaRiT bij RTV!

Een leuk berichtje voor de liefhebbers..

Een beetje kort dag, maar zaterdag 14 juli wordt de (voorlopig) complete set van 3 delen van Bureau MaRiT verloot onder de luisteraars bij Chris Natuurlijk op Radio Rijnmond!

Voor de geinteresseerden een beetje vroeg opstaan misschien, maar dan luister je ook naar een gevarieerd programma van natuur, avontuur en cultuur uit de Regio afgewisseld met heerlijke muziek. Een echte aanrader! Het programma is elke zaterdag tussen 8.00 en 9.00uur te beluisteren, met aansluitend samen genieten met Johan Derksen van Muziek voor Volwassenen.

Dus ik zou zeggen, waag je kans want niet geschoten is altijd mis :-) Veel succes!

 

Inmiddels is Marja de Weerd de gelukkige winnaar:

"Het was een hele verrassing te horen dat ik uw 3 boeken had gewonnen bij"Chris natuurlijk"..Ik gaf dus mijn adres op en afgelopen dinsdag kwam de postbode ze al afgeven,hartstikke leuk! Doos opengemaakt en ze zagen er hartstikke mooi uit,  als ik al niet bezig was geweest met een ander boek zou ik zo in begonnen zijn..Maar braaf als ik ben heb ik toch de ander eerst uitgelezen en ben er afgelopen vrijdagavond pas in begonnen. En ik moet zeggen: het is een heerlijk te lezen boek, het eerste deel is nu uit en ik heb het tweede al klaargelegd voor straks..Lekker nog even ermee buiten zitten, er even in lezen voor ik in slaap val, ja, het is een ontspannen schrijfstijl die je moeiteloos meeneemt in de avonturen van Marit, haar broer en (wie weet toekomstige compagnon) Jack en die je met een relaxt gevoel het boek doet neerleggen om het zodra het kan weer op te pakken.. Hartelijk bedankt voor het opsturen van deze delen, en ik blijf u zeer zeker volgen met de delen die vast en zeker gaan komen na deel 3! Met vriendelijke groet, Marja de Weerd Schiedam"