Met dank aan

 

Mijn innige dank aan Iedereen die mij met raad en daad heeft bijgestaan bij de verwezenlijking van het boek en de website van BureauMaRiT2:

 

Aan mijn enthousiaste ‘proeflezers’ Paola en Marina, voor hun geestdrift en bemoediging, zodat ik het vertrouwen in mijzelf niet opgaf.

Aan Astrid en Eline, voor hun haarscherpe observaties, met hun opbouwende kritiek en waardevolle notities hebben zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verwezenlijking van dit boek. Bedankt meiden, zonder jullie hulp was het niet gelukt!

Aan Krimson, www.krimson.be, voor het realiseren van deze prachtige site, zodat een ieder de avonturen van zowel Marit als deze schrijfster kan blijven volgen, mijn dank is groot!

Aan Erik Allersma, voor zijn beschikbaarheid en zijn uitleg over het reilen en zeilen van de politie Rotterdam Rijnmond, kennis is inzicht.

Aan Wim Bernards, hoofdredacteur bij Reader’s Digest, voor zijn tijd, zijn inzicht en zijn professionele kennis, zonder zijn aandacht was ik niet zover gekomen, met dank!

Aan Frank Stoute van Studio Stoute, voor de omslag van het boek (en tevens de beschikbaarheid van de foto) en voor zijn tijd en waardevolle aanwijzingen met betrekking tot de vormgeving van dit boek, bedankt voor je geduld!

Aan Rien Konings, de fotograaf van de bijzondere foto op de omslag van het boek, voor Rotterdammers een herkenbaar stukje Noordereiland.

Ter nagedachtenis van mijn dierbare moeder, u leeft in mij hart, en aan Gerrit, voor zijn trouw en toewijding, mijn trouwste fans.

Aan mijn geliefde man en zoon, voor hun morele steun en hun rotsvaste geloof in deze schrijfster. Aan Imre, die het zijn missie heeft gemaakt Bureau MaRiT onder andere via het wereldwijde web te promoten en zich heeft beziggehouden met de prachtige vormgeving van de website. Bedankt lieverds, er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan jullie denk.