Uitnodiging tweede Boekpresentatie

JE BENT VAN HARTE WELKOM!!

"Uitnodiging Boekpresentatie Bureau MaRiT " 

Eerste reactie op mijn derde boek uit de Bureau MaRiT-serie van Wim Bernards / hoofdredacteur BHE Reader's Digest: "Dit is weer een topboek van ED Vermeulen leuke verhaallijnen,leuke personages." Ik ben helemaal trots:-D

maand van het spannende boek

Van 1 tot 30 juni

Screaming woman boekpresentatie Bibliotheek Rotterdam

In juni wordt de bieb de spannendste plek van Rotterdam. Tijdens de Maand van het Spannende Boek zijn er tentoonstellingen, films, workshops en lezingen met verrassende onderwerpen.

Alle activiteiten van Bibliotheek Rotterdam in het kader van de Maand van het Spannende Boek:

 Boekpresentatie: Esther Vermeulen presenteert haar nieuwste boek (2 juni)

Facebookactie: Wat is hier gebeurd?!? (1 t/m 25 juni)

Lezing: Millenniumtrilogie, de achtergronden ontrafeld (6 juni)

Filmmiddag: The Lovely Bones (9 juni)

Wetenschapscafé: Forensische pathologie (11 juni)

Workshop: Thriller schrijven met Elvin Post (Bibliotheek IJsselmonde) 

Filmmiddag: King of Devil’s Island (16 juni)

Workshop: Judith Visser leert jongeren thriller schrijven (16 juni)

Tentoonstelling: De donkere kant in jezelf (19 juni t/m 25 juli)

Workshop: Thriller schrijven met Elvin Post (Centrale Bibliotheek) (23 juni)

Filmmiddag: The American (23 juni)

 

Uitnodiging 
02-06-2012 Bibliotheek Rotterdam IJsselmonde

Lieve familie, vrienden en leesgenoten,

Op zaterdag 2 juni a.s., de maand van het spannende boek, zal ik alweer mijn derde Rotterdamse detectiveroman uit de Bureau MaRiT-serie presenteren. Het programma begint met een korte film over mijn bezoek aan het Noordereiland op een koude lenteavond, waarna ik iets zal vertellen over Paul Britton, een beroemd Engels forensisch psycholoog. Ook zal ik een boek uitreiken aan Herman Vissia, directeur van Byelex en voormalig Rotterdams ondernemer, bij wie ik parttime werkzaam ben. Na een muzikaal intermezzo zal ik een stukje voorlezen uit mijn nieuwe boek 'De zaak van een onbeduidende maniak, De mysterieuze inbraken en De zaak van de weggelopen tweelingzus' en zal editor Astrid Roozeboom iets vertellen over Bureau MaRiT. 

Je bent van harte welkom op de Boekpresentatie die wordt gehouden op zaterdagmiddag 2 juni 2012 van 14.00 - 15.30 uur in de Bibliotheek van Rotterdam IJsselmonde, Herenwaard 15. De boeken zijn onder andere verkrijgbaar bij Boekhandel Van Rietschoten die deze middag aanwezig zal zijn met alle delen. De prijs per boek bedraagt €14,50.

Graag zal ik mijn boeken op deze middag signeren!

Kun je mij even doorgeven of je komt zodat wij er met tafels, stoelen en de catering rekening mee kunnen houden. Dank je wel. Ik zie je graag op 2 juni in de bibliotheek!

Esther Vermeulen

http://www.bureaumarit.nl

http://facebook.com/BureauMaRiT 

Bureau MaRiT is een nieuwe detective-reeks uit Rotterdam met privédetective Marit Johansen in de hoofdrol. Spanning, mysterie en een vleugje romantiek tussen de oplaaiende emoties door maken van Bureau MaRiT een prima boek om te lezen.