H O E R A! GEWONNEN! D A N K iedereen die op Bureau MaRiT gestemd heeft!! Er zijn 10 gesigneerde exemplaren te vergeven op de Crimezone Thrillersite. Veel succes!! 

Voor een korte uitleg door Sander Verheyen, hoofdredacteur van Crimezone:

Hoe werkt het. Omdat het Forum en Crimezone.nl twee verschillende systemen zijn – en de leesclub zich op het forum afspeelt – moeten mensen zich voor beiden aanmelden.:

Zelf zal ik ook deelnemen aan het forum, dus vuur gerust je vragen af of geniet gewoon van het verhaal!

KLEINE UITGEVERIJEN CENTRAAL IN DE CRIMEZONE LEESCLUB

18/06/2012 NIEUWSLEESCLUB

Crimezone selecteerde vier thrillers van kleine uitgeverijen voor de de leesclub. De stembus is zojuist gesloten. Bureau Marit 3 van ED Vermeulen is de overtuigende winnaar.

DE UITSLAG

1) Bureau MaRiT 3 – ED Vermeulen, 38% (162 stemmen)

2) Advocaat van de waarheid – Adriaan Bos, 30% (128 stemmen)

3) De dood van Callista de Vries – M.P.O. Books, 23% (98 stemmen)

4) Het instituut – Huppes Kemp, 9% (38 stemmen)

BUREAU MARIT 3 VAN ED VERMEULEN

Ik ben Esther Danielle (ED) Vermeulen, auteur van de detective-reeks Bureau MaRiT, 49jaar, ik heb een gezin en parttime financieel werk, en misdaad fascineert mij. Om dit te nuanceren, ik verwonder mij over de dingen die mensen doen. Waarom begaan mensen een misstap, wat is hun motivatie, wat is hun achtergrond? Was het een impulsieve reactie gedreven door jaloezie of afgunst , haat of liefde, of was het een geplande daad, een obsessie, waaraan toegegeven werd met alle gevolgen van dien?

KLEINE UITGEVERIJEN CENTRAAL IN DE CRIMEZONE LEESCLUB

Het aantal kleine uitgeverijen en zelfpublicerende auteurs maakt de laatste jaren een enorme groei door, ook in het thrillergenre. We selecteerden vier recent verschenen thrillers van deze kleinere en vaak nog onbekende uitgeverijen. Het boek met de meeste voorkeurstemmen is uitverkoren in de volgende Crimezone Leesclub! De auteurs stellen zichzelf voor en vertellen waar hun boek over gaat…