Een audiotour over het Noordereiland Rotterdam

Treed in de voetsporen van de eigenzinnige privé-detective Marit Johansen en verken samen met de auteur Het Noordereiland, de plaats waar Bureau MaRiT gevestigd is. Aan de hand van fragmenten uit het boek, neemt de auteur u mee op deze (ont)spannende audiotour van iziTRAVEL en maakt u kennis met een bijzonder stukje Rotterdam.

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier de artiest) is een soort theatervoorstelling “op een touringcar”. Door heel Rotterdam, naar Delfshaven, naar Spangen en naar de Reus van Rotterdam. Kortom, een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van Simon Stokvis. Simon heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, ook zingt hij zijn bekende liedjes, zoals “Rotterdam wordt wakker”. Ook leuk om dit te combineren met een bezoekje SS Rotterdam.

ETEN OP HET SS ROTTERDAM

Op een unieke historische locatie in Rotterdam. Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras.  Ook in combinatie met leuke aanbiedingen

Science Fiction: A Journey Into the Unknown

6 mrt 2019 t/m 16 jun 2019

LantarenVenster presenteert in samenwerking met de Kunsthal Rotterdam een extensief programma van sciencefictionfilms bij de tentoonstelling Science Fiction: A Journey Into the Unknown.

In het programma worden oude én nieuwe sciencefictionklassiekers als Metropolis, Alien en Blade Runner vertoond, aangevuld met meer onbekende cultjuweeltjes die nog maar zeer zelden te zien zijn zoals La planète sauvage, Hard to be a God en een restauratie van On the Silver Globe. Een aantal films worden ingeleid door experts op het gebied van kosmologie, buitenaards leven en sciencefiction.

Actie Kunsthal Rotterdam

De tentoonstelling Science Fiction: A Journey into the Unknown presenteert een groots en meeslepend overzicht van ruim honderd jaar sciencefiction. Op vertoon van je LantarenVenster-filmticket kun je gratis een A2 affiche Science Fiction: A Journey into the Unknown t.w.v. € 7,50 afhalen in de Kunsthalwinkel.

 

 

 

 

Bureau MaRiT
Spannende Rotterdamse detectiveroman met een vleugje romantiek.

Een spannende reeks detectiveromans, meeslepend en actueel met een vleugje romantiek.

Los leesbaar, voor vrouwen en mannen.

RECENSIE

‘Voor als je even geen zin hebt in zo’n pittige gruwelijke thriller, maar gewoon wil ontspannen met een leuk en spannend boek’

Wendy Wenning, VrouwenThrillers.nl