(Illegale ballonnen worden in de politiebus vervoerd naar het Kinderziekenhuis)

Het is zover! Het duurde even maar nu dan toch beschikbaar. De nieuwe Bureau MaRiT deel 8: De slag in het Kralingse Bos

Het begint met een gevecht in het Kralingse Bos, er volgt een achtervolging in het Erasmus Medisch Centrum met tussendoor een bezoek aan de voetbalkantine bij de Kuip. Rotterdamser kan bijna niet.

De slag in het Kralingse Bos van de Bureau MaRiT-reeks geschreven door Esther Vermeulen, speelt zich af in het centrum van Rotterdam. Spanning wordt afgewisseld met pittige, soms humoristische dialogen tussen prive-detective Marit en haar eigenzinnige collega in crime, Jack Stevens. Ook Dix Boeks, een bevriend rechercheur, speelt daarbij een grote rol.

Inmiddels zijn de eerste signeerfeestjes een feit, maar er ligt nog een hoop moois in het verschiet. Kijk op AGENDA voor de data en locaties!

 

—————————————————————————————————————————————-

Een aanrader:

Een audiotour over het Noordereiland Rotterdam

Treed in de voetsporen van de eigenzinnige privé-detective Marit Johansen en verken samen met de auteur Het Noordereiland, de plaats waar Bureau MaRiT gevestigd is. Aan de hand van fragmenten uit het boek, neemt de auteur u mee op deze (ont)spannende audiotour van iziTRAVEL.nl en maakt u kennis met een bijzonder stukje Rotterdam.

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis

Rondje Rotterdam met oa Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier de artiest) is een theatervoorstelling “op een touringcar”. Door heel Rotterdam, naar Delfshaven, naar Spangen en naar de Reus van Rotterdam. Kortom, een bijzondere manier om kennis te maken met onze Havenstad. Ook leuk om dit te combineren met een bezoekje SS Rotterdam.

ETEN OP HET SS ROTTERDAM

Op een unieke historische locatie in Rotterdam. Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras.  Ook in combinatie met leuke aanbiedingen

 

Bureau MaRiT
Spannende Rotterdamse detectiveroman met een vleugje romantiek.

Een spannende reeks detectiveromans, meeslepend en actueel met een vleugje romantiek.

Los leesbaar, voor vrouwen en mannen.

Laatste berichten
RECENSIE

‘Voor als je even geen zin hebt in zo’n pittige gruwelijke thriller, maar gewoon wil ontspannen met een leuk en spannend boek’

Wendy Wenning, VrouwenThrillers.nl