Heeft u een vraag of opmerking? Stuur een bericht en we reageren zsm. Ook als u een reactie wilt plaatsen op een artikel kunt u hier reageren, uw reactie plaatsen wij dan bij het betreffende artikel.

  • Persoonlijke boodschap en/of gesigneerd? Bestel deze detective bij BOL en stuur tegelijkertijd een berichtje naar info@bureaumarit.nl met daarin uw naam en uw persoonlijk bericht. Uw boodschap komt voorin het boek te staan. Zo krijgt deze spannende detective een persoonlijk tintje. Ook een origineel cadeau door bij bol.com het bezorgadres van een vriend of vriendin op te geven (uitsluitend voor De slag in het Kralingse Bos).
  • Deze detective wordt geleverd met politielint!

(Op het moment raken de hardcovers langzaam uitverkocht, sommige delen zijn alleen nog maar in beperkte oplage via deze site verkrijgbaar.)

De slag in het Kralingse Bos van Esther Vermeulen is oa verkrijgbaar bij BOL.com en bij boekhandels vermeld op deze website. (Ook te leen bij de landelijke bibliotheken)

PRIJS: paperback € 15,95 plus € 4 verzendkosten* (* Belgie €7,50 en alleen te bestellen via het contactformulier), e-boek € 6,95, luisterboek € 9,95 (vanaf 5 ex. geldt een korting van 25% op de boeken)

Bureau MaRiT
Spannende Rotterdamse detectiveroman met een vleugje romantiek.

Een spannende reeks detectiveromans, meeslepend en actueel met een vleugje romantiek.

Los leesbaar, voor vrouwen en mannen.

Laatste berichten
RECENSIE

‘Voor als je even geen zin hebt in zo’n pittige gruwelijke thriller, maar gewoon wil ontspannen met een leuk en spannend boek’

Wendy Wenning, VrouwenThrillers.nl