Persoonlijke boodschap en/of gesigneerd exemplaar van Bureau MaRiT? Wanneer je nu Bureau MaRiT De slag in het Kralingse Bos bij Bol.com besteld, kun je met dit formulier er een gepersonaliseerde versie van maken! Jouw persoonlijke bericht komt handgeschreven door de auteur voor in het boek te staan! Zo krijgt deze spannende detective een persoonlijk tintje. O ja, je kunt ook een ander bezorgadres opgeven bij je bestelling.

Ineke over het kerstverhaal: “de geheimzinnige omgeving, de natuur, het gevaar, de redding en de warmte daarna. Ik kon me helemaal inleven in het verhaal. De sfeer wordt goed beschreven en de lezer wordt meteen in het verhaal getrokken. Goed einde en weer wat achtergrond informatie over Glencoe en het witte hert. Het is een mooi verhaal. Ik heb ervan genoten zittend bij ons knapperige houtvuur…..helaas nog geen port, wel gekocht maar het is te vroeg op de dag.”

Dit persoonlijk bericht wordt door de auteur voor in Bureau MaRiT De Slag in het Kralingse Bos geschreven. Daarmee heb je een uniek, persoonlijk kado!
Bureau MaRiT
Spannende Rotterdamse detectiveroman met een vleugje romantiek.

Een spannende reeks detectiveromans, meeslepend en actueel met een vleugje romantiek.

Los leesbaar, voor vrouwen en mannen.

Laatste berichten
RECENSIE

‘Voor als je even geen zin hebt in zo’n pittige gruwelijke thriller, maar gewoon wil ontspannen met een leuk en spannend boek’

Wendy Wenning, VrouwenThrillers.nl