N I E U W S: De nieuwste Bureau MaRiT deel 8 ‘De slag in het Kralingse Bos’ komt uit op 8 februari 2020. Eerder staan er een aantal signeersessies gepland, kijk op AGENDA voor de data en ga naar de HOMEPAGE voor meer info of kijk op VROUWENTHRILLERS.nl

HET IS ZOVER! Onlangs schreef ik de laatste regel van Bureau MaRiT deel 8. Wat een opluchting dat het ook dit keer is gelukt. Het was een zwaar jaar, bloed, zweet en tranen, maar ook wel weer ontzettend leuk. Dat ligt overigens ZEKER niet aan het onderwerp en alle hulp die ik hierbij heb gehad. Ik ben er nog niet. Eerst maar weer eens vanaf het begin goed doorlezen, corrigeren en dan het spannendste, de beoordeling van het verhaal zelf. Een titel heb ik nog niet, die schiet me vaak te binnen op het laatste moment. Wel speelt onze havenstad weer een prominente rol in het boek, evenals een belangrijke sport in Rotterdam die ook nu een hoop emoties teweegbrengt…. Dus nog even geduld, maar dan word je als lezer zeker beloond. Tot snel , Esther 23sep’19

In mijn enthousiasme heb ik onlangs op FB verkondigd dat het nieuwe deel, Bureau MaRiT episode 8, tegen het einde van het jaar een feit zal zijn. Bij nader inzien eerder een wens dan een realiteit, vooral met deze heerlijke zomer. Hoewel ik hoop over het algemeen redelijk gedisciplineerd te zijn, valt het me dit keer zwaar om die deadline te halen. In mijn vrije tijd is er altijd wel een reden te bedenken waardoor het schrijfproces uitgesteld kan worden: zwemmen in het heerlijke buitenbad want ik moet die 1,5km toch in een goede tijd kunnen halen, tuinieren want met het zonnetje verandert de tuin heimelijk in een oerwoud als je te veel geniet en te weinig doet, en zo zijn er talrijke ‘excuses’ te verzinnen.

Maar gelukkig zijn er een aantal fijne mensen zo vriendelijk geweest een deel van hun tijd op te offeren om medewerking aan dit boek te verlenen, zodat ik alleen al aan hun de verplichting heb om door te zetten, soms heb ik nu eenmaal dat duwtje in de rug nodig. Bovendien mag en wil ik de lezers ook niet teleurstellen, die er stiekem al rekening mee houden, en dat is o zo leuk om te horen en een groot compliment. Daarom, bedankt voor het geduld en weet dat ik mijn opperste, uiterste, bloody best zal doen om de deadline te halen, om daarna een adempauze in te lassen en me te bezinnen over een nieuwe uitdaging.

En vooral, is het een geweldige kick om een nieuw boek af te kunnen ronden en er tevreden over te kunnen zijn (ook niet onbelangrijk), om daarna in spanning de recensies af te wachten in de hoop dat de lezer ervan genoten heeft. Want dat is en blijft mijn doel, een heerlijk (ont)spannend boek dat samen met een wijntje of iets anders lekkers een bijzonder moment creëert voor de lezer. In een wereld met boeiende personages, mooie landhuizen, duistere geheimen, afgetopt met de nodige humor, waardoor alle sores spontaan naar de achtergrond verdwijnen. Dat is mijn wens als auteur, en ongetwijfeld die van vele andere auteurs: Lees, Vergeet en Geniet, al is het maar voor even..

Dus hierbij beloof ik plechtig dat de nieuwe Bureau MaRiT deel 8 in januari 2020 uitkomt, dus nog even geduld…. Bedankt!