Omslag Bureau MaRiT Deel 7 Het KattenPension

‘OMDAT DIERENLEED NOOIT VANZELFSPREKEND MAG ZIJN’

” … Plotseling viel de deur achter haar met een klap dicht en werd de sleutel omgedraaid. Ze had de sleutel in het slot laten zitten. Met een ruk draaide ze zich om en liep verdwaasd naar de deur. Hysterisch bonsde ze erop en schreeuwde dat ze de deur weer moesten openen. Maar de sleutel werd niet omgedraaid. Nog harder schreeuwde ze, uitzinnig van angst. Op haar betraande gezicht lag een geschokte uitdrukking. Het bleef stil in de hal, alsof de deur uit zichzelf op slot was gegaan. Maar ze had het duidelijk gehoord, iemand had de deur op slot gedraaid.. ….”

In deze vlot geschreven detectiveroman wordt privédetective Marit Johansen door één van haar buurtgenoten om hulp gevraagd. Er wordt een huisdier vermist. Door het gebrek aan werk besluit ze op het verzoek van de ontredderde vrouw in te gaan en begint een zoektocht die gaandeweg steeds grimmiger wordt. Een bevriend rechercheur, Dix Boeks, vertrouwt haar toe dat er de laatste tijd met regelmaat vuilniszakken met een lugubere inhoud uit de rivier worden gevist. Als een aantal louche individuen haar pad kruist, dreigt een ogenschijnlijk simpele opdracht volledig uit de hand te lopen…

 

Onder het politielint:

Henk Visser – Zeehavenpolitie Rotterdam “Weer een spannend boek over Bureau MaRiT, dat zich afspeelt in een voor mij zeer bekende omgeving en voor mij herkenbaar werk, waarvan 13 jaar lid van het HARC team. Lastig maar mooi werk”

Arco van der Lee – De Stem van Dordt Wie dit verhaal kent, leest nooit meer zonder bijgedachten de rubriek ‘vermiste huisdieren’ in de plaatselijke krant”

Bryan Foyler – De wereld van Bryan “Dit boek is gruwelijk goed waarbij je gruwelijk soms letterlijk mag nemen. Maar ook de romantiek ontbreekt niet, waardoor ook dit boek weer moeilijk weg te leggen is”

Cees van Rhienen – ThrillZone / Wat Cees leest “Sociale bewogenheid auteur spettert via Marit van de pagina’s”

 

Bureau MaRiT
Spannende Rotterdamse detectiveroman met een vleugje romantiek.

Een spannende reeks detectiveromans, meeslepend en actueel met een vleugje romantiek.

Los leesbaar, voor vrouwen en mannen.

Laatste berichten
RECENSIE

‘Voor als je even geen zin hebt in zo’n pittige gruwelijke thriller, maar gewoon wil ontspannen met een leuk en spannend boek’

Wendy Wenning, VrouwenThrillers.nl